24 Ekim 2009 Cumartesi

Fenerbahçe Galatasaray Maçının Özeti ve Gollerini izle

http://oyumsana.com/imajlar/gundem/fenerbahce_galatasaray_anket.jpg

Bu haftaki derbi maçında iyi oynayan kazansın diyelim. Enhealth sitesi olarak iki takımada başarılar dilerim. Maçtan hemen sonra maçın özetini ve gollerini sitemizden canlı olarak izleyebilirsiniz. İyi seyirler. Bizi takip etmeye devam ediniz. Kalın sağlıcakla.

Fenerbahçe-Galatasaray Maçını Canlı izle

http://oyumsana.com/imajlar/gundem/fenerbahce_galatasaray_anket.jpg
Bu derbi Fenerbahçe ve Galatasaray için büyük bir anlam taşıyan maç bana göre. Galatasaray maçı kazanırsa 5 puan arkadan gelip 1 puan Fenerbahçenin önüne geçerek liderliği eline geçirecektir. Eğer ki maçı Fenerbahçe kazanırsa puan farkını 5'e çıkartıp derin bir nefes alacaktır.

Böylesine büyük derbi maçlarının en büyük adamları genelde kaleciler oluyor, tuttuğu toplarla yada yediği goller ile. Burdan anlaşılan şu ki maçın kaderini kaleciler belirleyecek. Yani Volkan Demirel ve Lea Franco.

Galatasaray 9 senedir deplasmanda Fenerbahçe'yi yenemiyor. Eğer ki bu maçı kazanırsa Fenerbahçe'nin kendi sahasında Galatasaray'ı 9 senedir yenme rekorunu silip bir kenara atacak. Fenerbahçe kazanırsa 10 senedir kendi evinde Galatasarayı yeniyor olacak.

Maçta dikkatler her iki takımında hem 10 numarası hemde kaptanlık pazubandını taşıyan futbolcularda olacaktır eminim. Spor yorumcularının dediğine göre her iki takımında 10 numaraları ve kaptanlarının gol attığı maçı kaybetmiyorlar. Ben böyle bir şey'e inanmıyorum. Maçta Alex ve Arda gol atacak hadi kim kazanacak o zaman ?

Neyse bu haftaki derbi maçında iyi oynayan kazansın. Enhealth olarak her iki takımada başarılar dilerim. Maçtan hemen sonra maçın özetini ve gollerini sitemizden canlı olarak izleyebilirsiniz. İyi seyirler. Sağlıcakla kalın..

Aile Reisi 15. Bölüm izle - 24 Ekim Cumartesi

Aile Reisi 15. Bölüm izle - 24 Ekim Cumartesi

Bahar ile Nazım, beklemedikleri boşanma kararı karşısında şaşkına dönmüşlerdir. Sinirlerini çevrelerindekilerden çıkarsalar da ikili, tekrar canım cicim hallerine dönerler. Bahar ve Nazım’ın boşandıklarını çocuklara açıklamaları ise kolay olmayacaktır.
Nazım okul günlerinden eski bir dosta, Zeynep’e rastlar. Nazım’ın bu sürpriz misafirle birlikte zaman geçirmeye başladığı Bahar’ın kulağına gidince işler karışacaktır. Üstelik Nazım’ın eski dostu Zeynep, Mahmut’un yüreğinde kıpırtılara neden olur.
Nazım, Bahar’ı mest etmek için jestlere başvurur. Bu jestleri kıskanan Betül, aynı performansı Aybars’tan bekler. Acaba Aybars, karısını bu sefer tatmin edebilecek midir?
Eylül, yeni arkadaşı Zeliş’in etkisiyle farklı isteklerle ailesinin karşısına dikilir. Fakat Eylül’ün bu istekleri Nazım tarafından tepkiyle karşılanır. Yetmezmiş gibi Çağrı ile izinsiz buluşan Eylül’ün başına talihsiz olaylar gelecektir. Eren ise Zeliş’in peşinden koşmaya devam eder. Ancak Eren’in bu ilgisi ona pahalıya patlayacaktır.
Mesut’un annesi ile Selen’i barıştırabilmek için Mahmut’un ilginç bir planı vardır. Bakalım Selen ile Mesut’un annesi, aralarındaki buzları eritebilecekler mi?
Nazım ile Zeynep baş başa maç izlerken olay mahalline gelen Bahar, gördüklerine inanamaz. Acaba Zeynep, Nazım ile Bahar’ın ilişkisi için bir tehlike midir?

Kavak Yelleri 90. Bölüm izle - 24 Ekim Cumartesi


Kavak Yelleri 90. Bölüm izle - 24 Ekim Cumartesi


Semih’in hatasına şahit olan Aslı vicdan azabı içindedir. Gerçeği dekana anlatarak eğitimini tehlikeye mi atacak, yoksa ölümcül bir hatanın gizlenmesine göz mü yumacak? Aslı’nın bu konudaki kararı hiç beklemediği bir gelişmeye neden olur.
Annesinin Erkan’la öpüştüğünü gören Deniz küplere biner. Deniz ile Erkan arasında gergin anlar yaşanır. Bunun ardından Deniz, otelden ayrılma kararı alsa da sonunda otelde kalıp mücadele etmeye karar verir. Leman’ın ilişkisinin anlaşılması Mine’nin bazı sırlarının açığa çıkmasına da sebep olur.
Atakan lise arkadaşlarıyla buluşur. Lise arkadaşlarının isteğiyle kumar masasına oturan Atakan, pastane için biriktirdikleri parayı kumarda kaybeder. Atakan’ı düştüğü zor durumdan kurtaracak kişi ise Güven’dir.
Erkan’ın bir açığını arayan Deniz sonunda istediğini bulur. Deniz, Erkan’ı köşeye sıkıştırabilecek mi? Yoksa golü kendi kalesine mi yiyecek?
Öte yandan Güven, Aslı ile konuşmak için hastaneye gider. Fakat ikiliyi hastanede ölümcül bir tehlike beklemektedir. Acaba Güven ve Aslı, bu tehlikeyi kazasız belasız atlatabilecekler mi?