18 Ağustos 2009 Salı

22 Ağustos Ehliyet Sinavi Sonuçlari ve Cevaplari

22 Ağustos 2009 tarihinde yapılacak motorlu taşıtlar için sürücü beLgesini almak isteyen arkadaşlar ilk yardım,motor vs. branşlardan girecekleri ehliyet sınavı bu yıl 4. kez yapılmış olacak. Ehliyet sınavı sonrasıda sınava giren adaylar direksiyon eğitimindende başarılı bir şekilde ayrılırsa sürücü belgesi almaya hak kazanacaktır. 22 Ağustos 2009´da yapılacak olan ehLiyet sınavının braşnların baraj puanı oLan 70´i geçtikleri takdirde onlara yetecektir. Sınav bittikten sonra soruları ve sınav sonuçlarını sitemizi takip ederek ulaşabilirsiniz..

Saygılar.

Vee Sonunda Lugano 4 Yil Daha Fenerbahçe´de

Fenerbahçe uzun zamandır Lugano´ya imzamı attırsak yoksa yeni bir Brezilyalı stoper mi alsak diye düşünüyorlardı. Bana kalırsa Lugano derim. Neden derseniz; Fenerbahçe´nin eski oyuncusu
az çok futbolcuların oynama stillerini falan biliyor.

Fenerbahçeni Lugano`ya imza attıramamasının bir nedeni ise Türkiyede olan yabancı kontejanından kaynaklanıyor. Bu yüzden 6 ay sahalardan uzak kalacak Edu ile sözleşmesini fesh etti ve sonunda Uruguaylı yıldızla 4 yıllık sözleşme imzaladı. Bu imzayı bekleyen Fenerbahçelilere duyrulur. Diego Lugano şimdiden hayırlı uğurlu olsun.

Defans hattını güçlendirmek isteyen Fenerbahçe, Diego Lugano ile 4 yıllık yeni anlaşma imzaladı.

İtalyan Lazio'nun da yakından ilgilendiği Uruguaylı futbolcu, tercihini Fenerbahçe'den yana kullandı. Kendine ait internet sitesinde açıklama yapan Lugano, Fenerbahçe ile yeniden anlaştığı için çok mutlu olduğunu vurguladı.

Sarı-lacivertlilerin ısrarcı tavrının kendisini gururlandırdığını belirten Lugano, "Bu ısrarı bana ve emeğime duydukları saygının karşılığı olarak görüyorum" diye konuştu. Lugano, taraftarın kendisine gösterdiği ilginin yanı sıra Fenerbahçe'nin büyüklüğü ve ailesinin Türkiye'de mutlu olmasının karar aşamasındaki önemli faktörler olduğunu söyledi.

Kulübün resmi sitesinde de haber şu şekilde duyuruldu:
Uruguaylı oyuncumuz Diego Lugano ile anlaşma sağlandığı bildiriliyor. Oyuncunun bugün saat 15.30'da İstanbul'da olması bekleniyor. Lugano'nun anlaşma şartları ile ilgili açıklama daha sonra resmi yayın organlarımızdan yapılacaktır

ismail YK Kara Sevdam Dinle, ismail YK Dinle

Sanatçımız İsmail YK´nın söylemiş olduğu Kara Sevdam şarkısını sitemizden indirmeden online olarak dinleyebilir ve klibini izleyebilirsiniz. İsmail YK Kara Sevdam Dinledikten sonra şarkı ve klip hakkındaki görüşlerinizi yorum olarak belirtirseniz sevinirim. :)