21 Eylül 2009 Pazartesi

Kasımpaşa 1-3 Galatasaray

Kasımpaşa 1-3 Galatasaray

Turkcell Süper Lig'in 6. haftasında Galatasaray, Kasımpaşa'yı 3-1 mağlup etti. Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda oynanan karşılaşmada Kasımpaşa'nın golünü 26. dakikada Moritz kaydederken, Galatasaray'ın gollerini 62, 89 ve 90+3. dakikalarda Nonda attı. Bu maç sonunda Galatasaray 18 puan´a yükselerek liderliğini korudu.

Manchester United 4-3 Manchester City

Manchester derbisinde her iki takımın maça hangi 11 ile çıktıkları aşşağıdaki listede yer almaktadır.

Manchester United Ben Foster, Patrice Evra, John O'Shea, Rio Ferdinand, Nemanja Vidic, Darren Fletcher, Luis de Abreu Anderson (Michael Carrick, 90), Ryan Giggs, Ji-Sung Park (Luis Antonio Valencia, 62), Wayne Rooney, Dimitar Berbatov (Michael Owen, 78)
Manchester City Shay Given, Wayne Bridge, Joleon Lescott, Micah Richards, Kolo Toure, Gareth Barry, Shaun Wright-Phillips, Stephen Ireland, Nigel de Jong (Martin Petrov, 83), Carlos Tevez, Craig Bellamy

Adebayor´un geçen hafta eski takımına yapmış olduğu çirkefliğinin cezasını Manchester
derbisinde ceremesini çekti Manchester City takımı.. Adebayor tamam eski takımına karşı oynayabilirsin ama gol attıktan sonra bütün sahayı turlayıp sonra gidipte Arsenal taraftarlarının olduğu bölüme gidip kaymak nedir hala anlamakta zorluk çekiyor. Adebayor'u korumaya çalışan Hughes´e hiç birşey demek gelmiyor içimden zaten.. Herkez bir gün yaptıklarının cezasını çekecektir diye boşa dememiş atalarımız..

Çok güzel bir Manchester derbisi izledik şahsen.. Golleriyle, oyunuyla mükkemmel bir maç olduğu her halinden belli oluyor. Tabi ki Man UTD takımı maçtan 4-3´lük bir galibiyetle ayrıldı orası bir ayrı. Çok zevkli geçen maçta Man UTD 90+5´te Micheal Owen´ın attığı golle maçtan 4-3lük galibiyetle ayrılıp 3 puanı hanesine yazdırmayı bildi :) İşte o zevkli geçen maçın gollerini kimler atmış aşşağıdan bakabilirsiniz.

Man UTD : Rooney(2), Fletcher(49,81), Owen(+95)
Man CİTY : Barry (16), Bellamy(52,90)


Fenerbahçe 1-0 İstanbul Büyükşehir Belediye

Şahsen bugün Fenerbahçe maçını çıplak gözle izleyenlerden birisiyim. Sezonun ilk maçlarındaki Fenerbahçe´nin performansına bakıyorm birde bu maçta ki Fenerbahçe´nin performansına bakıyorum, arada dağlar kadar fark var desem yeridir.

Bursaspor ve İstanbul Büyükşehir Belediye maçından sonra ben şunu anladım ki Emre Belözoğlu olmadan Fenerbahçe´nin orta sahası kocaman bir "hiç" demek geliyor içimden. Dünya çapında yarışan bir takımın orta sahası bir oyuncuya mı bağlıdır diye soruyorum bazen kendime.

Bu maçta Alex´in adını 1-2 pozisyonda duydum başkada bir yerde ismini duymadım sahada varmıydı yok muydu belli bile değildi. Benim tanıdığım ve öncelerden izlediğim Alex bu değildi. Önceden olsa maç zora giderken Alex sahneye çıkardı ve maçı çevirirdi, artık o Alex´ten eser kalmamış diyorum sadece ve susmayı tercih ediyorum.

Gelelim Fenerbahçe´nin büyük bir umutlarla aldığı İspanya Milli Takımında oynayan ve İspanya Gol Kralı olan Daniel Gûiza. Ben Fenerbahçe´ye daha böyle bir forvet geldiğini ne gördüm ne duydum ne biliyorum. Ve Daum hala Gûiza oynatma ısrarcılığı nedir onuda anlamış değilim açıkcası. Senin elinde Semih Şentürk gibi bir futbolcun varken onu oynatmayıp Gûiza´yı oynatıp Fenerbahçe taraftarına saç baş yoldurmaya ne hakkın var Daum.

Şahsen sahada izlediğim Fenerbahçe 5 haftadır galip gelen bir takımsa ben vay halin diyorum Turkcell Süper Lig´in. Neyse ki kötü bir maç çıkartan Fenerbahçe Gökçek Wederson´un atmış olduğu frikik golu ile kendi sahasında 3 puanı almayı başardı. Bakalım haftaya gideceği Antalya deplasmanında neler olacak hepimiz göreceğiz.

Saygılarımla sağlıcakla kalın.