24 Ekim 2009 Cumartesi

Fenerbahçe-Galatasaray Maçını Canlı izle

http://oyumsana.com/imajlar/gundem/fenerbahce_galatasaray_anket.jpg
Bu derbi Fenerbahçe ve Galatasaray için büyük bir anlam taşıyan maç bana göre. Galatasaray maçı kazanırsa 5 puan arkadan gelip 1 puan Fenerbahçenin önüne geçerek liderliği eline geçirecektir. Eğer ki maçı Fenerbahçe kazanırsa puan farkını 5'e çıkartıp derin bir nefes alacaktır.

Böylesine büyük derbi maçlarının en büyük adamları genelde kaleciler oluyor, tuttuğu toplarla yada yediği goller ile. Burdan anlaşılan şu ki maçın kaderini kaleciler belirleyecek. Yani Volkan Demirel ve Lea Franco.

Galatasaray 9 senedir deplasmanda Fenerbahçe'yi yenemiyor. Eğer ki bu maçı kazanırsa Fenerbahçe'nin kendi sahasında Galatasaray'ı 9 senedir yenme rekorunu silip bir kenara atacak. Fenerbahçe kazanırsa 10 senedir kendi evinde Galatasarayı yeniyor olacak.

Maçta dikkatler her iki takımında hem 10 numarası hemde kaptanlık pazubandını taşıyan futbolcularda olacaktır eminim. Spor yorumcularının dediğine göre her iki takımında 10 numaraları ve kaptanlarının gol attığı maçı kaybetmiyorlar. Ben böyle bir şey'e inanmıyorum. Maçta Alex ve Arda gol atacak hadi kim kazanacak o zaman ?

Neyse bu haftaki derbi maçında iyi oynayan kazansın. Enhealth olarak her iki takımada başarılar dilerim. Maçtan hemen sonra maçın özetini ve gollerini sitemizden canlı olarak izleyebilirsiniz. İyi seyirler. Sağlıcakla kalın..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder