15 Temmuz 2009 Çarşamba

ibrahim Tatlises Şemmame Dinle, ibrahim Tatlises dinle

Çok sevdiğim bir sanatçı olan İbrahim Tatlıses, 2009 yıLında çıkartmış oLduğu Yağmurla Gelen Kadın albümüne iLk kLibini Şemmame şarkısı ile çekti. Şemmame şarkısını o kadar çok sevmem ama oyunu çok hoşuma gidiyor :) İbrahim Tatlıses klasik Şemmame şarkısını birazda kendisininde yaptığı bir takım düzenlemelerle kLasik Şemmame`lerden daha farklı olmuş. İbrahim TatLıses Şemmame şarkısını sitemizden onLine dinLeyebiLirsiniz.

Emir Ben Sen Olamam Dinle, Emir Dinle

Sanatçımız Emir iLk kLibini çıkarttı ve bunun heycanını yaşıyor. Yeni sanatçımız Emir ik klibini söz ve müzikler Tarkan`a ait olan "Ben Sen Olamam" isimli şarkısına çekti. Klip çekimlerinde Emir`e, Tarkan eşLik etti. Ben şarkıyı dinledim çokta hoşuma gitti. Emir sanatçımıza yolunda başarılar dilerim. Sizde şarkıyı dinleyim görüşlerinizi yorum olarak biLdirirseniz hoşumuza gider :)

Manga Dünyanin Sonuna Doğmuşum Dinle, Manga Dinle

Öncelikle şunu belirteyim Manga`nın yaptığı şarkılar çoğunlukla hoşuma gidiyor. Mesela Bir Kadın Çizeceksin, Bitti Rüya şarkıları çok güzel ve çok hoşuma gidiyor sadece benim değil çoğu kişinin hoşuna gidiyordur. Şimdide yeni çıkartmış olduğu albümde Dünyanın Sonuna Gelmişim adlı şarkıyı sizlere sunuyorum. Şarkı hakkındaki görüşlerinizi yorum oLarak beLirtirseniz güzeL oLur :)