11 Temmuz 2009 Cumartesi

Mustafa Sandal Alişkanlik Yapmadiği Sürece Dinle, Mustafa Sandal Dinle

Mustafa Sandal`ın yeni oLan Karizma aLbümünde yer alan Alışkanlık Yapmadığı Sürece şarkısını sitemizden online oLarak dinLeyebiLirsiniz. Ben şarkıyı azda olsa beğendim. Sizde şarkıyı dinledikten sonra şarkı hakkındaki görüşlerinizi yorum olarak yazabilirsiniz..

Mustafa Sandal Deli Yangin Dinle, Mustafa Sandal Dinle

Mustafa Sandal 2009 yıLında çıkarttığı Karizma aLbümünde yer aLan şarkısı Deli Yangın`ı sitemizden online olarak dinleyebilirsiniz. Benim pek hoşuma gitmedi Mustafa Sandal`ın yeni albümü. Karar sizin sizde dinleyin yorum oLarak kararLarınız söyLeyin :)

Hadise Fast Live Dinle,Hadise Dinle

Hadise Fast Live Dinle,Hadise Dinle,Hadise Fast Live Video Klip İzle,Hadise Fast Live Şarkı Sözü,Hadise İzle Dinle,Müzik Dinle,Fast Live Şarkı Sözü

Eurovision yarışmasından sonra pek kişi Hadise`yi dinlemez oldu. Bence Eurovision'da Hadise başarılıydı ama millet sesine değil daha çok giyimine yorum yaptı. Hadise yaz ayLarına girdiğimizde yeni bir aLbüm çıkarttı ve adını Fast Live koydu. Hadise`nin Fast Live şarkısını sitemizden online olarak dinleyebilirsiniz..

Mustafa Sandal Karizma Dinle, Mustafa Sandal Dinle

Mustafa Sandal Karizma Dinle,Mustafa Sandal Dinle,Mustafa Sandal Karizma Video Klip İzle,Mustafa Sandal Karizma Şarkı Sözü,Mustafa Sandal İzle Dinle,Müzik Dinle,Karizma Şarkı Sözü

Mustafa Sandal`ın sesini uzun zamandır ne televizyonlarda nede radyolarda duymaz oldum. Mustafa Sandal`ın bazı şarkıları hoşuma gidiyordu ama sesi soluğu çıkmayınca bende artık dinlemez oldum şarkılarını. Ama Mustafa Sandal yaz sezonu açıLır açıLmaz Karizm adLı aLbümünü piyasaya duyurmasıyla aLbümün tutması bir oLdu. Neyse sözü fazla uzatmayayım. Şarkıyı sitemizden online olarak izleyebilirsiniz :)