21 Ekim 2009 Çarşamba

Steaua Bükreş - Fenerbahçe Maçını Canlı izle

"http://img195.imageshack.us/img195/115/fenerbahce2009copy.jpg" grafik dosyası hatalı olduğu için gösterilemiyor.

UEFA Avrupa Ligi H Grubu'nda mücadele eden temsilcimiz Fenerbahçe, Romanya ekibi Steaua Bükreş ile deplasmanda karşılaşacak.

Steaua Bükreş-Fenerbahçe
Tarih : 22 Ekim Perşembe
Saat : 20:00
Stat : Ghencea Stadı

Galatasaray - Dinamo Bükreş Maçını Canlı izle

http://www.medyaspor.com/Files/Images/2008_08_13_galatasaray_steaua_galatasaray_takim_001.jpg

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi F Grubu'nda oynayacağı 3.maçta Dinamo Bükreş'i konuk ediyor.Panathinaikos'u 3-0 mağlup edip Sturm Graz ile 1-1 berabere kalan Galatasaray, 4 puanla grupta lider durumda.

Galatasaray-Dinamo Bükreş
Tarih : 22 Ekim Perşembe 22:05
Stat : Ali Sami Yen Stadı

Lida'nin Faydalari

Açmış olduğumuz bu konuda zayıflamak için kullandığınız Lida'nın faydalarını ve güzel yanlarından maddeler halinde bahsediyoruz.

Kullanım sonrasında göreceğiniz değişiklikler ve etkiler sizi şaşırtacak fakat bir o kadar da mutlu edecektir. Lida kullanmaya başladıktan sonra zayıflamaya karşı inancınız maksimum seviyede güçlenecek ve kendinizi mükemmel hissedeceksiniz. İradenizle zayıflayamıyorsanız Lida sizin için kesin ve net çözümü sunmak için geliştirildi;

  1. Lida kullanmaya başladığınız ilk gün ve sonrasında yemek kontrolünüz tümüyle sizin ellerinize geçer!

  2. Ne zaman yiyip ne zaman duracağınızı siz belirlersiniz. Dilerseniz çok az da yersiniz!

  3. Gün içinde mükemmel bir zindelik ve buna bağlı hareketlilik gelişir. Yorulmak yoktur!

  4. Kilolarınızı attığınızı adeta hissedersiniz. Yüzünüzden tebessüm eksik olmaz!

  5. Hedefinize optimum sürede ulaşabilir ve yeni sizi göğsünüzü gere gere arkadaşlarınıza, dostlarınıza ve akrabalarınıza gösterebilirsiniz.

  6. ...ve en önemlisi "bir daha hiç zayıflayamayacak mıyım?" sorusu artık kafanızda net olarak cevabını bulur: "Hayır!"

kurumsalseo.com R10 lida fx15 pohudey zayıflama

Ya Lida Olmasaydi ?

Hiç düşündünüz mü ? Lida olmasaydı ne olurdu ?

Biz düşündük ve ufak bir senaryo yazdık:

Lida olmasaydı günlerimizi kendimize eziyet ederek, yemek istediklerimizi yiyemeyerek ve rejim programlarıyla uğraşarak geçirirdik. Hiçbir şekilde tatlı ve yağlı yiyeceklerin yanına yaklaşamaz, yada yaklaşır zayıflayamazdık. Uzmanlara başvurarak paramızı hiç eder, irademize tam manasıyla hakim olamayacağımız için tüm çabamız ve emeğimiz boşa giderdi.

Neyse ki Çin' li dahiler Dai Dai Hua formülünü geliştirdiler. Bunu yaparken senelerce araştırma ve geliştirme yapmış olmaları, çabaları mükemmel bir sonuç verdi ve bu emeklerin meyvesi Lida oldu.

Şimdi neyse ki irademiz dışında kilo kontrolü sağlayabiliyoruz. İstediğimiz güne istediğimiz kiloda çıkabiliyoruz! Bayramlarda, özel günlerde kendimizi daha iyi hissetmemizi sağlayan bir mucize neyse ki var!

...ve emin olun ki bu mucize, teknolojinin ve Tanrı' nın nimetleri sayesinde sürekli geliştirilecek.
kurumsalseo.com R10 lida fx15 pohudey zayıflama

Kullandiğimiz Çeşitli Yağlar ve Faydalari

Lida kullanımı yapan kişiler için özellikle önem arzettiğini düşündüğümüz aşağıdaki yağlarla ilgili yazıyı sizlerle paylaşmak istedik.

Hayvansal yağlar
Krema, kaymak, tereyağı, salam, sosis, pirzola, süt, peynir ve yoğurt gibi hayvansal gıdalarla alınır. İçyağı ve kuyruk yağı da hayvansal yağlardandır. Hayvansal yağlar doymuş yağ asitlerinden oluşur, katı yağlardır. Sindirilmeleri zordur. Bu nedenle az tüketilmelidir. Kolesterol problemi olanlar hiç tüketmemelidir. Yağlı peynir yerine, az yağlı veya yağsız peynir ile çökelek yenmelidir.

Bitkisel yağlar
Doymamış yağ asitlerinden meydana gelir. Sıvı yağlardır. Kolesterol yoktur ve damar sertliği yapmazlar. Hayvansal yağlar doymuş yağ asitlerini, bitkisel yağlar doymamış yağ asitlerini içerir.
Sıvı bitkisel yağlardaki doymamış yağ asitleri hidrojenle doyurularak "margarin" imal edilir. Bitkisel katı bir yağ olan margarini ya hiç tüketmemeli ya da sınırlı tüketmelidir. Hayvansal yağların lkg'ı 7500 kalori verir, bitkisel yağların lkg'ı 9000 kalori verir. Bir kg ağırlığımız için, günde lgr yağ tüketmeliyiz.

Yağın yapısında ne kadar doymuş yağ varsa oda sıcaklığında o kadar katıdır. Ne kadar doymamış yağ varsa o kadar sıvıdır.

Düşük yağlı bir diyet ve iyi bir egzersiz zayıflatır ve sabit kiloda kalmayı sağlar. Diyette öncelikle yağ alımı azaltılmalıdır. Salatalara 1 kaşık zeytinyağı veya sıvı bitkisel yağ konmalıdır. 50 gramlık 1 yumurtada 275 mg kolesterol olduğu unutulmamalıdır. Günlük 50 gr beyaz peynir yeterlidir.

E vitamini zengin badem, ceviz ve fındık kalp ve damarları korur. Kuru yemişler; magnezyum, mineral ve vitamince zengindir.
Yağlar, yağ asitlerinden oluşur. Yağ asitleri de doymuş ve doymamış olarak ikiye ayrılır.
Doymuş Yağlar

Doymuş yağlardan olan hayvansal yağlar ve iç yağları, kalp-damar hastalıklarına ve damar tıkanıklığına sebep olur. Doymuş yağlar, kolesterolü artırır ve insana kilo aldırır. Tereyağı, iç yağı, kuyruk yağı, süt, peynir, yumurta ve ette bulunan yağlar doymuş yağ asitlerinden meydana gelir. Doymuş yağlar, sakatatta ve hayvansal yağlarda daha fazladır. Bitkisel olan Hindistan cevizi ve kakao yağı da doymuş yağlarca zengindir. Hindistan cevizi yağı da doymamış olduğu için az tüketilmelidir. Asit, doymuş yağlarda fazla, doymamış yağlarda azdır.

Doymuş yağı fazla tüketenlerde yumurtalık, rektum ve rahim kanseri görülme riski fazladır. Sebze ve meyveler ise, kanser önleyici etki gösterirler. Doymuş yağlar, normalde günlük alınan kalorinin % 10'u olmalı, % 15-20'sini geçmemelidir. Doymuş yağlar en zararlı olanlarıdır.

Yağ asitleri beyin için gereklidir. Eksikliği öğrenmeyi engeller. Zeytin yağı kullanmalıdır (günlük 50-60 gram). Miktar, kalori ihtiyacına göre ayarlanmalıdır.

Zeytinyağının Faydaları
Zeytinyağı tekli doymamış yağ asidi içerir. Zeytinyağında kötü kolesterolü düşürüp, iyi kolesterolü yükselterek kanser oluşumunu engelleyen yağ asitleri ve diğer bazı maddeler bulunur. Akdeniz tipi diyetin, kalp hastalıkları ve inme riskini azaltıcı etkisi vardır. Akdeniz tipi diyette de zeytinyağı vardır. Zeytinyağının kan basıncı üzerine faydalı tesirleri vardır.
kurumsalseo.com R10 lida fx15 pohudey zayıflama