24 Ekim 2009 Cumartesi

Aile Reisi 15. Bölüm izle - 24 Ekim Cumartesi

Aile Reisi 15. Bölüm izle - 24 Ekim Cumartesi

Bahar ile Nazım, beklemedikleri boşanma kararı karşısında şaşkına dönmüşlerdir. Sinirlerini çevrelerindekilerden çıkarsalar da ikili, tekrar canım cicim hallerine dönerler. Bahar ve Nazım’ın boşandıklarını çocuklara açıklamaları ise kolay olmayacaktır.
Nazım okul günlerinden eski bir dosta, Zeynep’e rastlar. Nazım’ın bu sürpriz misafirle birlikte zaman geçirmeye başladığı Bahar’ın kulağına gidince işler karışacaktır. Üstelik Nazım’ın eski dostu Zeynep, Mahmut’un yüreğinde kıpırtılara neden olur.
Nazım, Bahar’ı mest etmek için jestlere başvurur. Bu jestleri kıskanan Betül, aynı performansı Aybars’tan bekler. Acaba Aybars, karısını bu sefer tatmin edebilecek midir?
Eylül, yeni arkadaşı Zeliş’in etkisiyle farklı isteklerle ailesinin karşısına dikilir. Fakat Eylül’ün bu istekleri Nazım tarafından tepkiyle karşılanır. Yetmezmiş gibi Çağrı ile izinsiz buluşan Eylül’ün başına talihsiz olaylar gelecektir. Eren ise Zeliş’in peşinden koşmaya devam eder. Ancak Eren’in bu ilgisi ona pahalıya patlayacaktır.
Mesut’un annesi ile Selen’i barıştırabilmek için Mahmut’un ilginç bir planı vardır. Bakalım Selen ile Mesut’un annesi, aralarındaki buzları eritebilecekler mi?
Nazım ile Zeynep baş başa maç izlerken olay mahalline gelen Bahar, gördüklerine inanamaz. Acaba Zeynep, Nazım ile Bahar’ın ilişkisi için bir tehlike midir?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder