8 Ağustos 2009 Cumartesi

Babutsa Yanayim Yanayim Dinle, Yanayim Yanayim Dinle

Sanatçımız Babutsa`nın söylemiş olduğu Yanayım Yanayım şarkısını sitemizden indirmeden online dinleyebilirsiniz. Babutsa Yanayım Yanayım Dinledikten sonra görüşlerinizi yorum olarak belirtirseniz sevinirim. :)

Ozan Ünsal Türkmenem Dinle, Türkmenem Dinle

Sanatçımız Ozan Ünsal`ın söylemiş olduğu Türkmenem şarkısını sitemizden indirmeden online dinleyebilirsiniz. Ozan Ünsal Türkmenem Dinledikten sonra görüşlerinizi yorum olarak belirtirseniz sevinirim. :)

Ozan Ünsal Doğu Türkistan Dinle, Doğu Türkistan Dinle

Sanatçımız Ozan Ünsal`ın söylemiş olduğu Doğu Türkistan şarkısını sitemizden indirmeden online dinleyebilirsiniz. Ozan Ünsal Doğu Türkistan Dinledikten sonra görüşlerinizi yorum olarak belirtirseniz sevinirim. :)

Taylan Gamzeli Yarim Dinle, Gamzeli Yarim Dinle

Sanatçımız Taylan`ın söylemiş olduğu Gamzeli Yarim şarkısını sitemizden indirmeden online dinleyebilirsiniz. Taylan Gamzeli Yarim Dinledikten sonra görüşlerinizi yorum olarak belirtirseniz sevinirim. :)



Taylan Gamzeli Yarim Dinle,Taylan Dinle,Taylan Gamzeli Yarim Video Klip İzle,Taylan Gamzeli Yarim Şarkı Sözü,Taylan İzle Dinle,Müzik Dinle,Gamzeli Yarim Şarkı Sözü

Sertap Erener Söz Bitti Dinle, Söz Bitti Dinle

Yarından haber yok dün bitti…

Saatler son günü çalıp gitti…
Yeminler yaşlandı dudaklarda
Düğümlendi derken söz bitti…

Vagonlar bir dolup bir boşaldı…
Kuruyan gözlerim yine yaşardı…
Sarardı sırayla fotoğraflar…
Ne hayatlar içimde kaldı…

Unutursun için yana yana
Unutursun ölüm sana bana
Zaman basıp kanayan yarana
Unutursun, unutursun..





Sertap Erener Söz Bitti Dinle,Sertap Erener Dinle,Sertap Erener Söz Bitti Video Klip İzle,Sertap Erener Söz Bitti Şarkı Sözü,Sertap Erener İzle Dinle,Müzik Dinle,Söz Bitti Şarkı Sözü