20 Ekim 2009 Salı

Yaprak Dökümü 126. Bölüm izle - 21 Ekim Çarşamba

Yaprak Dökümü 126. Bölüm izle - 21 Ekim Çarşamba

Hayriye Hanım’ın, Neyyir’lerin evinde en büyük düşmanını görmesi, eski dostların arasında büyük bir fırtınanın kopmasına neden olur. Bu fırtınanın etkisi, başta Sedef ve Şevket olmak üzere herkesi etkisi altına alacaktır.
Geçmişi, Şevket’in karşısına yeniden aşılması gereken büyük bir engel olarak çıkar. Ancak artık olumsuz gelişmeler onun tamamen kontrolünün dışındadır. Durumları düzeltmeye Cem’in bile gücü yetmez. Kara bulutlar her yere yayılmıştır.
Ferhunde, uygulamaya geçirdiği planını uzaktan izlerken, bir yandan da Nurdan’dan duyduklarıyla iyice keyiflenir. Mithat Kara, şahit olduklarıyla artık Ferhunde’yi daha iyi tanımaktadır.
Şevket bir yandan yaşadığı sorunlarla yıkılmamaya çalışırken, Sedef’le arasındaki mesafe her geçen dakika biraz daha büyümektedir. Sedef içinse yeni bir yaşama adım atma düşüncesi aklında belirmeye başlar. Herkesin hüzün ve endişe içinde sona ermesini beklediği gece, sabahı keder içinde getirecektir. Yürekte acısı, gözlerde izi hiç kaybolmayacak büyük bir gerçek, herkese kendini beklenmedik anda hatırlatacaktır.

Yaprak Dökümü 126. Bölüm izle, Yaprak Dökümü 126. Bölümünü izle, Yaprak Dökümü 126. Bölümü izle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder